Koulutusten sopimusehdot

Koulutuksen maksaminen ja sopimuksen syntyminen

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt nämä Avente Oy:n tuottamia koulutuksia koskevat sopimusehdot. Koulutuksen hinta on ilmoitettu kunkin koulutuksen yhteydessä, hintoihin lisätään ostoskorissa 24 % arvonlisävero. Maksunvälittäjänä toimii Visma Pay, ks. täältä Visma Payn tilausehdot.

Koulutuksen toteutus

Koulutukset toteutetaan verkon välityksellä webinaarina, jota seurataan internetselaimella. Teamsin kautta toteutettavaan webinaarin on helppo liittyä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja kaiuttimet. Voit olla meihin yhteydessä ennen koulutusta, jos olet epävarma siitä, miten koulutukseen liitytään.

Osallistumislinkki lähetetään osallistujan sähköpostiin hyvissä ajoin ennen koulutusta. Ota yhteyttä, jos et ole saanut osallistumislinkkiä 24 tuntia ennen koulutuksen alkua. Tällöin sähköpostiosoite on voinut olla väärä. Osallistumislinkki on henkilökohtainen, eikä sitä saa välittää eteenpäin toiselle henkilölle, ellei koulutuksen osallistujaa ole vaihdettu ilmoittamalla tästä etukäteen.

Kirjallinen koulutusmateriaali lähetetään osallistujille koulutuksen jälkeen sähköpostilla. Huomaathan, että koulutusmateriaalin kopiointi ja levittäminen tai webinaarin julkinen esittäminen tai tallentaminen on kiellettyä tekijänoikeuslain nojalla.

Alennukset ja yrityskohtaiset koulutukset

Jos samasta yrityksestä osallistuu koulutukseen enemmän kuin viisi henkilöä, myönnetään osallistumismaksuista 10 % alennus. Voit myös kysyä hintaa yrityskohtaiselle koulutukselle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@avente.fi. Kerro sähköpostissa mistä koulutuksesta tarjouksen haluat, toiveesi ajankohdasta sekä osallistujien määrä. Yrityskohtaisen koulutuksen aihe on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Koulutuksen tai osallistujan vaihtaminen

Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen, voi koulutuksen vaihtaa maksutta saman koulutuksen seuraavan esityskertaan tai mihin tahansa muuhun koulutukseen. Aikaa koulutuksen korvaamiseen on 12 kuukautta alkuperäiseen koulutukseen ilmoittautumisesta. Kaikki koulutukset pidetään yleensä 2-3 kertaa vuodessa ts. syyskauden koulutusten seuraava esityskerta on seuraavalla kevätkaudella. Myös osallistujan koulutukseen voi vaihtaa maksutta ilmoittamalla tästä ennen koulutuksen alkamista.

Ilmoittautuminen korvaavaan koulutukseen tai osallistujan vaihtaminen tulee tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@avente.fi ennen koulutustilaisuuden alkamista. Lisää viestiin yhteystietosi, mihin koulutukseen olet estynyt osallistumasta sekä mihin korvaavaan koulutukseen haluat osallistua (jos se on jo tiedossa). Jos haluat vaihtaa osallistujan, kerro uuden osallistujan nimi ja sähköpostiosoite. Jos olet jo saanut osallistumislinkin, muista lähettää se eteenpäin uudelle osallistujalle.

Peruutusehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen tai osallistujan voi kuitenkin esteen sattuessa maksutta vaihtaa toiseen edellisessä kohdassa kerrotulla tavalla.

Kuluttaja-asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksutta peruuttaa osallistumisensa koulutukseen 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Lähetä tällöin saamasi koulutuksen osallistumislinkki osoitteeseen info@avente.fi ja lisää viestiin yhteystietosi sekä tili, jolle palautus maksetaan (tilinumero ja tilin omistaja). Huomaathan, että osallistumista ei voi peruuttaa enää siinä vaiheessa, kun koulutus on alkanut ja olet liittynyt koulutukseen osallistumislinkin kautta, vaikka olisit ilmoittautunut koulutukseen myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Ilmoittautumalla koulutukseen myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista annat suostumuksesi siihen, että koulutus toteutetaan ennen kuin 14 vuorokauden peruuttamisaika on kulunut umpeen.

Pidätämme oikeuden perua koulutus, mikäli osallistujien vähimmäismäärä ei täyty. Peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen koulutuksen alkua ja osallistujalle tarjotaan tällöin korvaavaksi koulutukseksi saman koulutuksen seuraavia esityskertoja. Osallistujan niin halutessa koulutuksen voi korvata myös muulla koulutuksella kuin mihin on alun perin ilmoittauduttu. Jos et halua osallistua korvaavaan koulutukseen, palautetaan maksettu ilmoittautumismaksu kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot
Mikäli koulutuksistamme tulee kysyttävää, voit olla meihin aina yhteydessä.  

Avente Oy       
Y-tunnus: 2550477-4
Yhteyshenkilö: Susanna Uusitalo
Sähköposti: info@avente.fi
Puhelin:  050 5918735