Ota yhteyttä

Avente Oy

Y-tunnus: 2550477-4

050 591 8735
info@avente.fi

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Susanna Uusitalo

Verojuristi, LKV

Olen työskennellyt verotukseen ja liikejuridiikkaan erikoistuneena juristina vuodesta 2001 alkaen. Aloitin urani Turun verotoimistossa henkilöverotuksen asiantuntijana ja Verohallinnosta siirryin kansainvälisen verotuksen asiantuntijaksi Big Four tilintarkastustoimistoon. Halu laajentaa osaamistani vei yritysverotuksen ja liikejuridiikan asiantuntijaksi asianajotoimistoon sekä Pohjoismaiden suurimpaan tilitoimistoon, kunnes vuonna 2013 siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi omaan yritykseeni. Olen urallani työskennellyt myös kiinteistöalalla, josta johtuen kiinteistöt ja asuminen on yksi osaamisalueistani.

Monipuolinen kokemus verotuksen eri osa-alueilta sekä kokonaisvaltainen näkemys PK-yritysten juridiikasta on vahvuuteni.  Asiakkaitani ovat tyypillisesti PK-yrittäjät, taloushallinnon ammattilaiset sekä yksityishenkilöt, jotka arvostavat ratkaisukeskeistä ja tehokasta työskentelytapaa. Toimin paljon myös kouluttajana verotukseen liittyvissä aiheissa. Koulutusteni käytännönläheinen lähestymistapa sekä selkeä ja helposti ymmärrettävä esitystyyli on löytänyt kohderyhmänsä yrittäjistä sekä taloushallinnon ja kiinteistöalan ammattilaisista.  

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa hevosten parissa tilallamme Kirkkonummella, nuorempana kilpailin myös esteratsastuksessa. Rakastan saaristoa ja merta, kesällä meidät löytääkin usein Turun saaristosta.  

Ota yhteyttä, jos etsit asiantuntevaa kouluttajaa tai sinulla verotukseen tai liikejuridiikkaan liittyviä kysymyksiä!