Ammatinharjoittajan verosuunnittelu 2024

195,00  + ALV 24%

Kevät/kesä 2024 klo

Koulutuksessa ammatinharjoittajan verosuunnittelu kerromme miten verosuunnittelulla voit vaikuttaa omaan verotukseesi sekä miten automenot ja matkakulut huomioidaan verotuksessa. Mikäli ammatinharjoittajan verotus ei ole sinulle entuudestaan tuttua, koulutuksestamme ”Ammatinharjoittajan verotus” saat hyvät perustiedot asiasta.

Koulutus ammatinharjoittajan verosuunnittelu soveltuu ammatinharjoittajille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille, jotka haluavat perehtyä siihen mitä verosuunnittelukeinoja ammatinharjoittajalla on käytettävissä sekä miten matkakulut huomioidaan verotuksessa.

Kouluttajana toimii verojuristi Susanna Uusitalo. Susannalla on pitkä käytännön kokemus yritysten ja yrittäjien verotuksesta. Hän on työskennellyt  veroasiantuntijana mm. verohallinnossa, asianajotoimistossa sekä kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Ks. lisää.

Koulutuksen kesto: 2 h

Koulutuksen hinta: 195 € + alv

Seuraava koulutus: Kevät/kesä 2024. Lähetä meille viesti niin ilmoitamme sinulle milloin tämä koulutus pidetään seuraavan kerran.

Ammatinharjoittajan verosuunnittelu 2024

Automenot ja matkakulut
Milloin auto kuuluu yritystoiminnan varoihin
Yksityisajot
Päivärahat ja kilometrikorvaukset

Verosuunnittelu ammatinharjoittajalla
Poistot
Nettovarallisuuden kasvattaminen
Verotuksen varaukset
Milloin yritysmuodon muutos osakeyhtiöksi voi olla kannattavaa

Valitse koulutus

Osa I, Osa II

Valitse päivämäärä

28.4.2023, 28.5.2023